– الک کردن آرد کمک زیادی به پف کردن و ترد شدن کیک میکنه.
– سعی کنین قالب کیکتون رو طوری انتخاب کنین که ضخامت مایع کیکی که داخلش میریزین خیلی زیاد نشه چون ضخامت بیش از حد هم جلوی پخت خوب و هم پف کردن کیک رو میگیره.
– آرد رو با قاشق هم بزنین و هرگز از همزن برقی استفاده نکنین.
– حتما حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قبل از گذاشتن کیک داخل فر، فر رو روشن کنین تا گرم بشه.

درباره ی مدیر

یک پاسخ ارسال نمایید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • *

    code

سبد خرید مورد حذف شده. لغو
  • هیچ محصولی در سبدخرید نیست.