کروسان، نوعی شیرینی فرانسوی هلالی شکل است که با خمیر مایع و کره و آرد تهیه می شود و بعد از پخت به صورت لایه ای در می آید.

این نان برای اولین بار در اتریش در قرن ۱۳ تولید شد ولی بعنوان نان رسمی صبحانه فرانسوی شناخته می‌شود و تقریباً در سراسر اروپا یکی از ارکان صبحانه اروپایی است.
انواع ساده و مغز دار دارد که از پنیر، گوشت، مغز های گیاهی و خامه و کرم به عنوان مغز آن استفاده می شود .
در مجموعه هانا ما به صورت روزانه کروسان ساده و مغز دار با مغز شکلات و پنیر را به صورت تازه به شما ارایه میدهیم.

درباره ی مدیر

یک پاسخ ارسال نمایید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • *

    code

سبد خرید مورد حذف شده. لغو
  • هیچ محصولی در سبدخرید نیست.